mei
12

Over dit webinar 

Met je software of app naar de Public Cloud? Goed om te weten wat die inhoudt! In dit webinar geeft presentator Guido Laout je een kijk in de wondere wereld van Microsoft Azure 🌍 Hoe ziet de reis naar Azure eruit? Wat is de potentie van Azure voor je software of app? Guido laat je zien waarom Azure interessant kan zijn voor je organisatie en maakt door de bomen het bos weer zichtbaar 🌳  🤖 

Verwonder je over de wereld van Azure en bekijk dit webinar! 

Agenda van dit webinar: 

  • Azure: geen doel, maar middel 
  • De bomen 
  • Je sparringspartner 
  • De mogelijkheden 
  • Vragen

Over de presentator 

Guido Laout is Head of Customer Success bij True. Samen met zijn team van Customer Success Managers helpt hij klanten van True met hun dagelijkse business en biedt hij ze meer proactiviteit dan dat ze van de gemiddelde hosting provider verwachten. Guido heeft nog nooit een baan buiten de wereld van managed hosting gehad. Waarom? Simpel wat hem betreft: de veranderlijkheid. Na 9 jaar is de branche compleet anders: andere technologieën, nieuwe ontwikkelingen, methodes en manieren van (samen)werken. En juist door deze veranderlijkheid neemt hij je graag mee in nieuwe ontwikkelingen die je helpen de ambities van je bedrijf of team te schalen en realiseren.  

Gehost door True 

Wat je ambitie ook is, wij hosten ‘m! True is de managed hosting provider voor de snelste, beste en meest veilige digitale oplossingen. Onze purpose is om de ambities van onze Trueligans, klanten en partners maximaal schaal te geven met digitale technologie, zodat ze het beste uit zichzelf en uit de wereld halen. Dit doen we onder meer voor Tweakers, ING, Mollie, 24Kitchen, Amsterdam Dance Event, Amber Alert en vele meer.  

Met 20+ jaar knowhow en ervaring stellen we met onze managed services organisaties in staat om hun webshops, websites en apps sneller te ontwikkelen. Waar wij ons bed voor uitkomen? De beste performance, conversies en continuïteit van digitale dienstverlening. True biedt onder andere managed hosting, managed Azure, managed Kubernetes en DevOps diensten. 

 

RESERVEER JE PLEK >