mei
17

Over dit webinar 

Hoe komt je code op een Kubernetes cluster terecht? In dit webinar laat Martijn van Calker zien hoe je een container in een stuk CI/CD op een cluster kunt deliveren. Hij neemt je mee in een effectieve development workflow en geeft toelichting op ArgoCD. Leuk allemaal die uitleg, maar hoe werkt het in de tool? In een demo laat hij zien hoe je met ArgoCD automatische deployments uitvoert.   

Agenda van dit webinar:

  • Development workflow 
  • Tooling en ArgoCD 
  • Demo van automatische deployments met ArgoCD 

Over de presentator 

Martijn van Calker is Solutions Architect bij True. Met een achtergrond in software development en managed hosting grijpt hij innovatieve nieuwe technologieën aan om ze uit te kunnen spelen. (Dat kan niet, weten we.) Hij werkt dedicated aan de beste Kubernetes en Public Cloud omgevingen ontwerpen voor nieuwe klanten. De rode draad in zijn carrière: containeriseren van applicaties.  

Gehost door True 

Wat je ambitie ook is, wij hosten ‘m! True is de managed hosting provider voor de snelste, beste en meest veilige digitale oplossingen. Onze purpose is om de ambities van onze Trueligans, klanten en partners maximaal schaal te geven met digitale technologie, zodat ze het beste uit zichzelf en uit de wereld halen. Dit doen we onder meer voor Tweakers, ING, Mollie, 24Kitchen, Amsterdam Dance Event, Amber Alert en vele meer.  

Met 20+ jaar knowhow en ervaring stellen we met onze managed services organisaties in staat om hun webshops, websites en apps sneller te ontwikkelen. Waar wij ons bed voor uitkomen? De beste performance, conversies en continuïteit van digitale dienstverlening. True biedt onder andere managed hosting, managed Azure, managed Kubernetes en DevOps diensten. 

 

RESERVEER JE PLEK >