apr
21

Webinar: De voordelen van samenwerken in Dynamics 365

Aanmelden via: www.focus-solutions.nl/events/webinar-samenwerken-dynamics365/

Dynamics 365 bundelt alle mogelijkheden van ERP (Dynamics Finance & Supply Chain Management en Business Central) en CRM (Customer Engagement) en het Power Platform (zoals Power BI). Het platform levert de productiviteitstools en algemene business software die je nodig hebt om jouw bedrijfsprocessen te stroomlijnen.

Tijdens dit webinar staat het ERP-systeem Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management centraal en laten we je zien hoe je makkelijker dan ooit kan samenwerken in combinatie met het Dynamics 365 platform en andere Microsoft-producten. Zodat je de productiviteit van jouw organisatie nog meer kan vergroten.

Nieuwe manier van werken

De coronapandemie zorgde voor een nieuwe manier van werken die inmiddels een blijvertje is. We werken wel weer op kantoor, maar minstens zo vaak vanuit thuis of een andere locatie. Dat heeft verschillende voordelen die je met een oplossing als Dynamics 365 moeiteloos meeneemt naar het nieuwe normaal.

  • Meer productieve uren. Medewerkers staan niet meer elke dag in de file en zijn minder tijd kwijt aan woon-werkverkeer.
  • Meer werkgeluk, aangezien mensen meer regie hebben over hun dagindeling.
  • Altijd en overal samenwerken met collega’s via één centraal platform, ongeacht de locatie waar je werkt.

Makkelijker naar de cloud

Overstappen naar de cloud is de nieuwe manier van werken voor veel organisaties: je beschikt altijd over de nieuwste technologie en schept extra mogelijkheden op het gebied van flexibiliteit en schaalbaarheid. In het webinar ontdek je hoe Dynamics 365 de overgang naar de cloud faciliteert

Alles beheren vanuit één platform of alleen ERP

Met Dynamics 365 beheer je alles vanuit één systeem. Daarnaast werken veel bedrijven al met Microsoft-producten (zoals Office of Teams) en kun je die basis verder uitbreiden met dit platform. Bovendien zijn er uitgebreide integratiemogelijkheden mogelijk met andere systemen via de Microsoft AppSource. Je hoeft bovendien niet alles af te nemen wat Dynamics 365 biedt. Je kunt bijvoorbeeld alleen voor het ERP-gedeelte gaan als je tevreden bent met je huidige CRM. Kies wat je nodig hebt voor optimaal maatwerk!

Voor wie is dit webinar interessant?

Dit webinar is interessant voor iedereen die de samenwerking wilt versterken om zo de productiviteit te verhogen. Of je nu alleen een ERP oplossing wilt gebruiken of het hele platform. Tijdens dit webinar vertellen we meer over de voordelen zoals gezamenlijk inzicht in data en klanten, gebundeld in een centrale oplossing. We geven geen demo van hoe alles werkt, maar benoemen wel de voordelen en mogelijkheden. Je hoeft dus geen technische achtergrond te hebben om dit webinar bij te wonen.