Extended Banking

Extended Banking is ontwikkeld door Focus Enterprise Solutions en biedt een aanvullende functionaliteit die geïntegreerd is in Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management (F&O). Zonder handmatige tussenkomst worden transacties ingelezen, geanalyseerd én verwerkt. Efficiënt en uiterst nauwkeurig. Voor de gebruiker is direct inzichtelijk welke transacties automatisch ingelezen zijn en welke transacties nog aandacht nodig hebben om manueel verder te verwerken aan de hand van instelbare kleurcodes. Omdat de financiële administratie alleen nog maar aandacht hoeft te besteden aan afwijkende transacties levert dit jouw organisatie een forse tijdsbesparing op!


Voor iedere organisatie

De voordelen zijn beschikbaar voor iedere organisatie die gebruikmaakt van Dynamics 365 Finance of Supply Chain Management. Ook wanneer jouw organisatie geen klant is bij Focus Enterprise Solutions kun je Extended Banking aanschaffen. De integratie met jouw bestaande Dynamics 365-omgeving is naadloos. Extended Banking is een zogenaamde ISV oplossing. Of te wel een Independent Software Vendor oplossing welke ook beschikbaar gesteld kan worden aan niet-klanten van Focus Enterprise Solutions.


Klaar voor de toekomst

De wereld staat niet stil. Daarom is Extended Banking continu in ontwikkeling: met enige regelmaat lanceren wij een nieuwe release die eenvoudig geïnstalleerd kan worden. Voorafgaand aan iedere nieuwe release sturen wij onze klanten de releasenotes per e-mail en kun je feedback geven. Zo ontwikkelen we samen door.

Referenties


Terugkijken: webinar Extended Banking
Hoe werkt Extended Banking in de praktijk? Tijdens dit webinar laten we door middel van een demo zien hoe Extended Banking werkt en vertellen we je meer over de voordelen. Het webinar heeft al plaatsgevonden maar kun je terug kijken. https://www.focus-solutions.nl/events/webinar-extended-banking-praktijk/


More information:

https://www.focus-solutions.nl/en/solutions/extended-banking/