Managed Applications

 

Ook na implementatie wil je kunnen rekenen op support en consultancy voor jouw Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management omgeving. Met Managed Applications bieden wij jou deze support en zorgen wij ervoor dat je optimaal kunt profiteren van nieuwe releases. De implementatie en installatie van een Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management oplossing is een belangrijke stap in het ondersteunen en optimaliseren van je bedrijfsvoering. Door te automatiseren werken je medewerkers immers efficiënter en daardoor tegen lagere kosten. Focus Enterprise Solutions biedt met Managed Applications een goed vervolg op de implementatie aan.

Onze ervaren support consultants nemen jouw omgeving na implementatie in beheer, onderhouden de kennis en alle mogelijke aanpassingen die je in de loop van de tijd nog wilt doorvoeren. Je kunt op ons rekenen voor support en consultancy op de standaard- én maatwerkaanpassingen, ons eigen IP product Extended Banking en producten van andere ISV’s. Daarnaast heb je via onze Managed Applications afdeling ook toegang tot het Premium Support van Microsoft en word je nog sneller geholpen bij incidenten in jouw cloudomgeving.


Business Continuity Program

Een belangrijk onderdeel van Managed Applications is ons Business Continuity Program. Jaarlijks brengt Microsoft een aantal Service Updates uit. Hierin worden nieuwe functies, functionaliteiten en verbeteringen geïntroduceerd. Je bepaalt als organisatie zelf welke Service Updates voor jou interessant zijn en wanneer je wilt updaten.

In het Business Continuity Program brengt Managed Applications de impact van de nieuwste releases van Microsoft voor jouw omgeving in kaart. Wij testen tijdig en waar nodig passen wij je omgeving aan, zodat jij optimaal kunt profiteren van de nieuwste release.

Meer informatie:
https://www.focus-solutions.nl/oplossingen/managed-applications/

Contacts