Een Managed Private Cloud is een volledig beheerde cloudomgeving in de cloud van True. De klant deelt deze omgeving niet met anderen en heeft de garantie dat gegevens op Nederlandse bodem worden opgeslagen. Een Managed Private Cloud is geschikt voor bedrijfsapplicaties, grote websites, webapplicaties of e-commerce-omgevingen. True neemt de volledige verantwoordelijkheid over inrichting, migratie van oude naar nieuwe omgevingen en het beheer (updates, patches, onderhoud).

 

De uitdagingen van onze klanten

 

Een Managed Private Cloud is geschikt voor één of meerdere van de onderstaande uitdagingen:

 

  • Continuïteit: De applicatie is missiekritisch. Dat betekent dat deze minimale downtime mag hebben omdat dit voor bijvoorbeeld omzetverlies of reputatieschade kan zorgen.​
  • Prestaties: De bestaande webapplicatie of bedrijfsapplicatie heeft bij de bestaande hostingprovider te maken met downtime of de applicatie reageert traag en is ontevreden.
  • Piekverkeer: De webapplicatie of website moet berekent zijn om plots heel veel verkeer, gebruikers of verzoeke naan te kunnen (piekbelasting), wat op dit moment niet het geval is.
  • Veiligheid: De bestaande (bedrijfs)applicatie is nog in eigen beheer, bijvoorbeeld via een server op kantoor. Het onderhoud kost echter veel tijd of wordt vergeten, wat securityrisico’s met zich meebrengt en kosten in onderhoud.
  • Kosten en tijd: Het beheren van een eigen cloudomgeving kost een organisatie veel tijd. Vaak worden kostbaar IT-personeel ingezet zoals ontwikkelaars, DevOps-engineers s of systeembeheerders om het beheer uit te voeren. Voor veel ontwikkelaars is dit echter geen kerntaak, waardoor zij hier veel tijd aan kwijt kunnen zijn.
  • Data-opslag in Nederland: De data van de bedrijfsapplicatie of webapplicatie moet opgeslagen worden in Europese of Nederlandse bodem vanwege wet- en regelgeving (AVG/GDPR).

 

Onze oplossing

 

Een Managed Private Cloud van True houdt in dat bedrijven, organisaties of ontwikkelaars zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten in plaats van de complexe inrichting en onderhoud van het hostingplatform van hun applicatie. Of de klant nou een website, webapplicatie of bedrijfsapplicatie heeft: True neemt namelijk de volledige verantwoordelijkheid voor een breed scala aan werkzaamheden aan het hostingplatform. Klik hier voor meer informatie over de Managed Hosting services van True >

 

Contacts

Joop den Hollander (NL)
Guido Laout (NL)
Guido Bruijn (NL)