PinkAdopt NL

PinkAdopt van Pink Elephant biedt verschillende diensten om uw medewerkers te helpen om maximaal gebruik te maken van de digitale werkplek. Met instructies op maat krijgen uw eindgebruikers de kennis en het zelfvertrouwen om de nieuwe mogelijkheden ook daadwerkelijk te benutten. Wat aan de ene kant gunstig is voor hun productiviteit en ROI. En aan de andere kant zorgt voor meer tevreden eindgebruikers.

Er zijn drie fases in PinkAdopt

  1. Inventarisatie: Hoe kunnen de eindgebruikers het beste ondersteund worden? Waar hebben ze hulp bij nodig? Hoe ziet de digitale werkomgeving er precies uit? Wat is het kennisniveau van de eindgebruikers? Allemaal vragen die in de inventarisatie fase worden onderzocht.
  2. Implementatie: Het opstellen en creëren van de materialen die in de inventarisatie zijn vastgesteld. Bijvoorbeeld nieuwsbrieven, video’s en trainingen. En natuurlijk ook het uitvoeren van de instructies en trainingen met de tools.
  3. Adoption-as-a-Service: De dienst waarbij uw organisatie blijvend wordt begeleid bij de doorontwikkelingen van de Pink 365 werkplek. Met Adoptie-as-a-Service zorgt Pink Elephant ervoor dat uw medewerkers de juiste ondersteuning blijven ontvangen om hun werkplek optimaal te gebruiken.

Contacts

Danielle Mallon NL