​Hosted Navision: volledige toegang tot NaV met minimale opstartkosten en een vaste lage prijs per gebruiker per maand. Het technische beheer van NaVision (infra + middleware) ligt in handen van Broad Horizon.

 

De uitdagingen van onze klanten:

 

  • Prestatie- en capaciteitproblemen binnen NaV zijn vaak lastig te pinpointen waar het in zit. Is het de applicatie, de infra, de middleware?
  • Veel organisaties hebben een leverancier die de technische zaken van NaV doen en een andere die de functionele kant doet. Het managen van beide partijen kost veel tijd
  • Aanpassingen vereisen veel maatwerk en de doorlooptijd is vaak lang

 

Onze oplossing

 

​Broad Horizon kan naast het functionele beheer ook het technische beheer van NaV voor u uit handen nemen. Doordat we een eigen NaV-platform hebben, staan kunnen we gebruikers snel onboarden en zowel technische als functionele wijzigingen zijn snel en op maat te maken.

 

Hosted Dynamics NaV 2016 voorziet in de hosting van het softwarepakket Microsoft Dynamics NaV 2016. Microsoft Dynamics NAV is een ERP-oplossing (Enterprise Resource Planning) die organisaties controle geeft over financiën en die toelevering, productie en bedrijfsactiviteiten vereenvoudigt. Microsoft Dynamics NaV is snel te implementeren en eenvoudig in gebruik. Dynamics NAV is een zogenaamde 3-tier applicatie. De data tier is gebaseerd op Microsoft SQL server en voor de presentation tier zijn meerdere (mobiele) clients beschikbaar. Deze dienst stelt de gebruiker in staat Dynamics NaV exclusief via internet uit de Cloud te gebruiken. Het gebruik van de Windows client op de hosted desktop of als published application is optioneel mogelijk.

Contacts

Guido Laout (NL)